Чернігівська обласна благодійна організація
“Аратта”


Eng

 

––– Головна | Про нас | Новини | Гуртки | Нашi партнери | Галерея | Контакти –––

 

13 червня 2017 року.
«Сімейний день» для вихованців ЧОБО «Аратта».

13 червня 2017 року завдяки допомозі благодійного фонду «Європа» для вихованців Чернігівської обласної благодійної організації «Аратта» влаштували «сімейний день».

Зокрема, діти та дорослі мали змогу провести разом насичений та досить пізнавальний день, зауважила директор Чернігівської обласної благодійної організації «Аратта» Вікторія Філатова:

«Завдяки цьому у нас зібралися не лише вихованці центру, але і їхні батьки. Ми підготували як розважальну, так і навчальну програми. Завдяки благодійному фонду «Європа», до центру завітали майстри, котрі навчали дітей робити різні іграшки власними руками. По завершенню майстер-класів з батьками та дітьми працювали психологи. Були як групові заняття, так і окремі консультації, бесіди. Після чаювання відбувся майстер-клас з акторської майстерності. Адже в центрі вже більше 10 років діє театр реабілітації «Дивосад». І це дійсно допомагає у реабілітації», - наголосила вона.

За словами керівника благодійного фонду «Європа» Людмили Шандренко, така допомога людям з особливими потребами вимагає постійної підтримки, тому співпраця триватиме і надалі.

«Ці дітки та дорослі потребують особливої уваги, і зараз усмішки на їхніх обличчях свідчать про те, що ми робимо правильну справу. Сьогоднішня святкова зустріч з колективом «Дивосад» - це як ковток свіжого повітря і для учасників, і для нас – організаторів. Даруючи радість іншим, ми самі набираємось позитиву. Зазвичай, про цих діток та дорослих згадують лише напередодні певних свят. Наш фонд ставить собі за мету проводити такі зустрічі регулярно», - розповіла Людмила Шандренко.

Зауважимо, що при благодійній організації «Аратта» працюють 2 групи денного перебування людей з особливими потребами, де вони отримують допомогу в самообслуговуванні, харчування, можуть відвідувати заняття з фахівцем - реабілітологом і творчі майстер-класи.

32 вихованці віком від 6 до 67 років мають заняття з трудотерапії, групові психологічні тренінги, творчі майстерні, індивідуальні консультації з психологом, участь у діяльності Театру реабілітації «Дивосад».

http://val.ua/uk/95088.html