Чернігівська обласна благодійна організація
“Аратта”


Eng

 

––– Головна | Про нас | Новини | Гуртки | Нашi партнери | Галерея | Контакти –––

 

19 лютого 2018 року.
Візит Тоні Б’юделла – директора благодійної організації “Британська Гуманітарна Допомога”.

Два тижні провів Тоні Б’юделл, директор благодійної організації “Британська Гуманітарна Допомога” в Україні. Приймаючою стороною була Чернігівська обласна благодійна організація «Аратта», одним із засновників якої є Тоні. Також дорогого гостя з радістю приймали філіали «Аратти» в місті Сновськ та смт. Макошино, Менського району.

Вже 22 роки Тоні Б’юделл приїздить до Чернігова, тому тут в нього є багато знайомих та друзів, які завжди раді йому. Тоні з задоволенням взяв участь в різноманітних заходах, що проходили в «Аратті»: засідання Правління організації, заняття з Англійської мови та інші гуртки Учбового Центру «Аратти», дитячий концерт, присвячений Святому Валентину.

Багато часу Тоні провів з учасниками групи денного перебування «Аратти». Молоді люди з інвалідністю відвідують цю групу по понеділкам, середам та п’ятницям в рамках програми “Повноцінне Життя!”. Учасники були раді знову зустрітися з Тоні, і мали змогу активно спілкуватися, займатися творчістю, ділитися позитивними враженнями та проблемами.

Також Тоні Б’юделл мав «приємність» та мужність познайомитися з засніженими дорогами Чернігівщини. Йому вдалося доставити гуманітарні вантажі до Сновської благодійної організації «Аратта», Макошинської Селищної благодійної організації «Нащадки Аратти», Семенівського районного ЦСССДМ, Ніжинської громадської організації «Червоний Хрест», Замглайського будинку – інтернату, Количівської середньої школи Іванівської об’єднаної територіальної громади.

Особливі дівчата Замглайського будинку – інтернату сердечно привітали гостя та показали яскраву концертну програму.

А в Количівці вчителі місцевої школи щиро накрили столи та поділилися національними традиціями святкування Масляної.

Тоні вкотре відчув неперевершену українську гостинність та доброзичливість і сподіваємося, отримав заряд на подальшу плідну співпрацю.