Чернігівська обласна благодійна організація
“Аратта”


Eng

 

––– Головна | Про нас | Новини | Гуртки | Нашi партнери | Галерея | Контакти –––

 

1 червня 2019 року.
Зворушливе свято випуску дітей до школи в Аратті

Випускний бал — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дітей та їхніх батьків. Так, це велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.

1 червня Аратта зустрічала дітей та гостей у святково вбраній залі. Скрізь можна було побачити безліч прикрас. А найголовніше — випускники, які з нетерпінням чекали на початок свята.

І ось ця мить настала. Під звуки урочистого маршу ведуча представила кожного із учасників дійства « Нехай на небі спалахують зірки».

Підготували та провели це свято керівник театрального гуртка Дундар Ірина та керівник гуртка підготовки до школи Татаренко Наталія. Саме проведення свята було яскравим та динамічним. Емоційному настрою сприяли конкурси, в яких приймали участь діти разом з батьками. Кожен випускник показав свій талант, свої уміння та навички, які вони здобули і якими пишаються не тільки вони, але й їх батьки.

Звучало багато пісень про майбутні перші шкільні роки. Звучали слова вдячності всьому колективу Аратти. А з яким хвилюванням діти виконали колискову пісню на музичних інструментах для мам. Мами були в захваті.

Всіх випускників привітала директор «Аратти» Філатова Вікторія, яка побажала успіхів у навчанні, бути справжніми людьми та любити свою Україну, а також вручила майбутнім школярам рюкзаки та інші подарунки. І за традицією дітей пригощали чаєм та різними солодощами.

Батьки винесли подяку всьому колективу Аратти за створення сімейного затишку. То ж побажаємо, щоб у кожного сьогоднішнього випускника в неминучому дорослому житті обов`язково здійснилася дитяча мрія.